Ikea lomviken

LOMVIKEN serien – IKEA

LOMVIKEN serien – IKEA

LOMVIKEN serien

LOMVIKEN Ramme, sort, 30×40 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 30×40 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Fås i forskellige størrelser.

LOMVIKEN Ramme, sort, 50×70 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 50×70 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge.

LOMVIKEN Ramme, sort, 61×91 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 61×91 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge.

LOMVIKEN Ramme, sort, 32×32 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 32×32 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Kan hænge eller stå, så den passer til den plads, du har.

LOMVIKEN Ramme, aluminium, 30×40 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, aluminium, 30×40 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Fås i forskellige størrelser.

LOMVIKEN Ramme, sort, 70×100 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 70×100 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Frontbeskyttelse af plast gør rammen mere sikker at bruge.

LOMVIKEN Ramme, hvid, 50×70 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, hvid, 50×70 cm. Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge.

LOMVIKEN Ramme, sort, 40×50 cm – IKEA

LOMVIKEN Ramme, sort, 40×50 cm Dekorer med billeder, du elsker. Denne ramme fås i mange størrelser og har en tynd kant af metal med en profil, der kaster skygge. Frontbeskyttelsen af plast er sikker – og yder motivet retfærdighed. Frontbeskyttelse af plast gør rammen mere sikker at bruge.

Keywords: ikea lomviken