Vaterpas jem og fix

Vaterpassæt med 3 dele – Jem & Fix

Vaterpassæt med 3 dele | jem & fix

Falke vaterpas med 3 libeller til at måle, om emner er i vater. Den er i aluminium og 60 cm lang. Køb vaterpasset hos jem & fix.

Vaterpassæt med 3 dele, så du får vaterpas i længderne 60, 120 og 200 cm. Til måling af om emner er lod eller vater. Køb vaterpassene hos jem & fix.

Falke vaterpas 200 cm – Jem & Fix

Falke vaterpas 200 cm | jem & fix

Multidetektor 5-i-1 – PRIZE · Kan registrere træ, metal og ledninger i vægge. Med afstandsmåler og vaterpas. 168,00 /stk. Lev. omk. tillægges. Webshop Butik.

Falke vaterpas med 3 libeller til at måle, om emner er i vater. Den er i aluminium og 200 cm lang. Køb vaterpasset hos jem & fix.

Falke vaterpas 225 mm – Jem & Fix

Falke vaterpas 225 mm | jem & fix

Der er 3 libeller på hvert vaterpas, som er fremstillet i aluminium. De har en præcision på +/- 1,5 mm pr. meter. På siderne af vaterpassene er der trykt mål.

Falke vaterpas bruges til at måle, om emner er i lod eller vater. Med 3 libeller og har en indbygget magnet. Måler 225 mm. Køb det hos jem & fix.

Vaterpas 60 cm m/afstandsmarkeringer – Jem & Fix

Vaterpas 60 cm m/afstandsmarkeringer | jem & fix

Snorvaterpas til kontrollering af hældning. Skal du overføre et punkt over flere meter, kan et snorvaterpas være løsningen. Spænd en snor ud mellem to …

Vaterpas til måling af om emner er i lod eller vater. Med 3 libeller og 2 afstandsmarkeringer, så ophæng og monteringsarbejde bliver nemmere. 60 cm. Køb det hos jem & fix.

Falke vaterpas 60 cm – Jem & Fix

Falke vaterpas 60 cm | jem & fix

Falke vaterpas bruges til at måle, om emner er i vater (vandret) eller lod (lodret), og den har også en libelle til at måle 45° hældning. Den har 3 libeller (0° …

Falke vaterpas med 3 libeller til at måle, om emner er i vater. Den er i aluminium og 60 cm lang. Køb vaterpasset hos jem & fix.

Køb måleværktøj – Stort udvalg til lave priser | jem & fix

Præcision i målearbejdet er vigtigt. Godt udvalg af måleværktøj til hobbyarbejdet. Køb det online her.

Vaterpassæt 3 stk. – 40, 60 og 100 cm | jem & fix

Vaterpassæt med 3 forskellige vaterpas. De har en længde på 40, 60 og 100 cm, og alle har 3 libeller. Lavet i aluminium og med mål trykt på siden. Køb vaterpas hos jem & fix.

Snorvaterpas 2 stk. – Jem & Fix

Snorvaterpas 2 stk. | jem & fix

Snorvaterpas til at kontrollere hældningen mellem to punkter. Snorvaterpasset måler 7, 5 cm og der er 2 stk. pr. pakke. Køb her hos jem & fix!

Falke vaterpas 100 cm | jem & fix

Falke vaterpas med 3 libeller til at måle, om emner er i vater. Den er i aluminium og 100 cm lang. Køb vaterpasset hos jem & fix.

Falke stolpevaterpas – Jem & Fix

Falke stolpevaterpas | jem & fix

Falke stolpevaterpas gør det nemmere at få stolper til at stå lige. Med 3 libeller, magneter og forstærkede elastikker. Køb stolpevaterpas hos jem & fix.

Keywords: vaterpas jem og fix